Вземете Вашата безплатна консултация днес!

 

 Консултантско дружество Verena Consult e създадено през 2019 г., с идеята за помагане на нашите клиенти с информация относно:
- цялостно изграждане на еднофамилни къщи, както и тяхното въвеждане в експлоатация;
- оценки на недвижими имоти 
- енергийна защита на дома
- строителен мениджмънт при изпълняване на проекти
- финансови консултации и застраховки
- правни консултации, свързани с имоти и строително - инвестиционния процес

Дружеството се занимава приоритетно с мениджмънт на строително инвестиционни процеси, а също така и с консултации при покупко - продажбана недвижими имоти.
На страницата Партньори  ще намерите част от фирмите, с които работим.
Ще се радваме да бъдете наши клиенти.
Консултантски услуги

Консултации при: цялостно изграждане на еднофамилни къщи, както и тяхното узаконяване; оценки на недвижими имоти; енергийна защита на дома; строителен мениджмънт при изпълняване на проекти; финансови консултации и застраховки; правни консултации...

виж повече
Недвижими имоти

Сайтът verena.bg предоставя информационен масив със собствени и чужди материали под формата на статии, новини и публикации с акцент върху бизнеса с имоти, пазара на недвижими имоти, осъществяването на сделки с недвижими имоти, кредитиране...

виж повече
Строителство

Специалистите от Верена Консулт, съвместно с техните партьори са готови да ви предоставят строителни услуги в изграждането на еднофамилни къщи, а също така и при извършване на ремонти в жилищни и административни сгради.

виж повече
За нас

Ние сме екип от професионалисти, които са готови за ви съдействат при избор на имот, строителство и узаконяване, както и да Ви предложим най-доброто за Вас на най-добра цена.

виж повече
Copyright © 2018 Уеб дизайн от www.creatico.bg